BBQ tijd - Moluksbuffet uit Bedum

TJOLO TJOLO buffet - 'Enak!'(echt lekker)

  • 30029-MD
  •  Wordt op bestelling gemaakt
  • €10,00


Het minimum te bestellen aantal is 10 stuks
TJOLO TJOLO met witte pandanrijst en makreel.
Ikan Tjolo Tjolo met witte pandanrijst. Tjolo-tjolo is niks anders dan (gebakken makreel met rauwkorst salade in zoetzure ketjapsaus), rijst en komkommer. De dressing wordt gebruikt om de gerookte makreel in te dippen. Het gerecht leent zich ook heel goed als frisse salade bij bijvoorbeeld de barbecue. Een karbonade of speklap dippen in tjolo-tjolo is echt zalig!

Wat krijg ik bij tjolo tjolo?:
Witte pandanrijst, gebakken makreel, zoetzure dressing en komkommer.

De dressing bestaat o.a. uit:
Tomaat, komkommer, paprika, aubergine, ui, taugé, citroen, selderij en kruiden.

De ingrediënten tot succes.

Met onze kritische speurtocht naar de allerlekkerste gerechten zijn we bij lokale leveranciers uitgekomen die ons van verse ingrediënten voorzien. Om de versheid te garanderen maken wij alle buffetgerechten dagvers. Zo behoud het zijn oorspronkelijke smaak en vitaminen.

Het TjoloTjolo buffet kunt u minimaal voor 10 personen bestellen. Het buffet is ruim voldoende voor een volwassene met normaal eetpatroon.

Uw buffet of versnapering bestellen?:

Wij stellen het op prijs als de bestelling (versnaperingen) minstens 7 dagen en (buffetten) 10 dagen voorafgaand wordt doorgegeven.

De levering:

Uw buffet wordt gedeeltelijk warm en koud bij u thuis bezorgd. U zorgt zelf voor het warm houden van het buffet en wij doen later zelf de afwas.

Bezorgkosten:
Wij berekenen bezorgkosten.
Wij bezorgen in Groningen, €6,95
Drenthe en Friesland, €15,95
GRATIS vanaf €150,-

Zorgeloos:

Het buffet wordt gedeeltelijk warm en koud geleverd met chafing disches, servies en bestek. Wij zetten het buffet helemaal voor u klaar en geven een duidelijke uitleg over het buffet. U hoeft alleen maar te zorgen voor voldoende tafelruimte.

Een brandpotje brandt ongeveer 2 uur. Wij leveren extra brandpotjes bij uw bestelling.

Moluksbuffet vervult graag al uw specifieke wensen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen hebt voor u wilt gaan bestellen. Of dat u niet hebt gevonden wat u zocht. Misschien wilt u graag een aanpassing maken aan een product uit ons assortiment, of wilt u verschillende gerechten combineren. Wellicht zijn er beperkingen als gevolg van een bijzondere locatie of een beperkt budget. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe heeft het gesmaakt?

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Verificatiecode