BBQ tijd - Moluksbuffet uit Bedum

Malayo buffet - 'Enak!'(echt lekker)

  • 39928-MB
  •  Wordt op bestelling gemaakt

Maak uw buffet compleet!

  • €16,50


Het minimum te bestellen aantal is 10 stuks

Malayo buffet.

Bij het Malayo buffet zitten vier heerlijke Moluks Indonesische bijgerechten.

Het Moluk Indonesisch sbuffet bestaat uit:
Nasi Goreng, Sambal Goreng Tempeh (gebakken reepjes tempeh omhuld met een zoet pittig ketjapsausje), ayam pedis (kippenpoot in pikante saus), komkommer en kroepoek.

Laat u overtuigen door smaak en kwaliteit.  Wilt u meer bijgerechten?  Dat kan. Vraag ons. Wilt u uw gasten of uzelf verassen maar weet u niet waar u moet beginnen? Vraag ons om voor u een passend buffet samen te stellen.

Wilt u een extra bijgerecht?
Dit varieert van €3,00 - 3,50 p.p.


De ingrediënten tot succes.

Met onze kritische speurtocht naar de allerlekkerste gerechten zijn we bij lokale leveranciers uitgekomen die ons van verse ingrediënten voorzien. Om de versheid te garanderen maken wij alle buffetgerechten dagvers. Zo behoud het zijn oorspronkelijke smaak en vitaminen.

Het Malayo buffet kunt u minimaal voor 10 personen bestellen. Het buffet is ruim voldoende voor een volwassene met normaal eetpatroon.

Uw buffet of versnapering bestellen?:

Wij stellen het op prijs als de bestelling (versnaperingen) minstens 7 dagen en (buffetten) 10 dagen voorafgaand wordt doorgegeven.

De levering:

Uw buffet wordt warm bij u thuis bezorgd. U zorgt zelf voor het warm houden van het buffet en wij doen later zelf de afwas.

Bezorgkosten:
Wij berekenen bezorgkosten.
Wij bezorgen in Groningen, €6,95
Drenthe en Friesland, €15,95
GRATIS vanaf €150,-

Zorgeloos:

Het buffet wordt warm geleverd met chafing disches, servies en bestek. Wij zetten het buffet helemaal voor u klaar en geven een duidelijke uitleg over het buffet. U hoeft alleen maar te zorgen voor voldoende tafelruimte.

Roer de gerechten om het kwartier even door, waar nodig.

Een brandpotje brandt ongeveer 2 uur. Wij leveren extra brandpotjes bij uw bestelling.

Moluksbuffet vervult graag al uw specifieke wensen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen hebt voor u wilt gaan bestellen. Of dat u niet hebt gevonden wat u zocht. Misschien wilt u graag een aanpassing maken aan een product uit ons assortiment, of wilt u verschillende gerechten combineren. Wellicht zijn er beperkingen als gevolg van een bijzondere locatie of een beperkt budget. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe heeft het gesmaakt?

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Verificatiecode