• Sate met lontong of stokbrood

Sate met lontong of stokbrood - 'Enak!'(echt lekker)

  • 20039-SL
  •  Wordt op bestelling gemaakt

Maak uw buffet compleet!

  • €7,50


Het minimum te bestellen aantal is 10 stuks

In de Molukse keuken is saté onze specialiteit. Iedereen heeft zijn eigen 'geheime' recept voor de marinade en de saus. Bij geroosterde saté babi hoort een lekkere huisgemaakte satésaus. Een echte smaakmaker.Bij Saté ayam hoort een lekkere traditionele ketjapsaus.

Bij dit buffet ontvangt u:
Saté Ayam (3 stokjes kipsaté met huisgemaakte ketjapsaus) of 3 stokjes saté babi (varken) met een lekkere huisgemaakte satésaus. Geserveerd met koude lontong (blokjes kleefrijst), kroepoek en een zoetpittige salade. U kunt inplaats van lontong ook stokbrood kiezen.

De ingrediënten tot succes.

Met onze kritische speurtocht naar de allerlekkerste gerechten zijn we bij lokale leveranciers uitgekomen die ons van verse ingrediënten voorzien. Om de versheid te garanderen maken wij alle buffetgerechten dagvers. Zo behoud het zijn oorspronkelijke smaak en vitaminen.

Het saté met lontong buffet kunt u minimaal voor 10 personen bestellen. Het buffet is ruim voldoende voor een volwassene met normaal eetpatroon.

Uw buffet of versnapering bestellen?:

Wij stellen het op prijs als de bestelling (versnaperingen) minstens 7 dagen en (buffetten) 10 dagen voorafgaand wordt doorgegeven.

De levering:

Uw buffet wordt gedeeltelijk warm en koud bij u thuis bezorgd.

Bezorgkosten:
Wij berekenen bezorgkosten.
Wij bezorgen in Groningen, €6,95
Drenthe en Friesland, €15,95
GRATIS vanaf €150,-

Zorgeloos:

Het buffet wordt gedeeltelijk warm en koud geleverd met chafing disches, servies en bestek. Wij zetten het buffet helemaal voor u klaar en geven een duidelijke uitleg over het buffet. U hoeft alleen maar te zorgen voor voldoende tafelruimte.

Een brandpotje brandt ongeveer 2 uur. Wij leveren extra brandpotjes bij uw bestelling.

Moluksbuffet vervult graag al uw specifieke wensen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen hebt voor u wilt gaan bestellen. Of dat u niet hebt gevonden wat u zocht. Misschien wilt u graag een aanpassing maken aan een product uit ons assortiment, of wilt u verschillende gerechten combineren. Wellicht zijn er beperkingen als gevolg van een bijzondere locatie of een beperkt budget. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Hoe heeft het gesmaakt?

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Verificatiecode
Gerelateerde Molukse lekkernijen