Bbq assortiment
Is het weer tijd voor een gezellige BBQ? Een combinatie van heerlijk eten en gezelligheid met vrienden, familie of kennissen. Kortom, wilt u BBQ vlees bestellen? Bekijk ons aanbod. Wij stellen het op prijs als de bestelling minstens 7 dagen voorafgaand wordt doorgegeven.

Prijslijst MoluksbuffetWeergave:

BBQ-pakket

(0)
€14,50
Er gaat bijna niks boven een lekkere stukje vlees of vis op de BBQ.  Het vlees maar ook vis is gemarineerd in verschillende oosterse smaak sensaties doorgegeven volgens traditioneel familierecept..

Kipfilet Oosters

(0)
€5,50
Kipfilet gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen. Inhoud:5 kipfilet oosters gekruidZelf afgrillen op de bbq             ..

Kipvleugels oosters

(0)
€5,50
Kipvleugels gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen. Inhoud:5 kipvleugels oosters gekruidZelf afgrillen op de bbq            &..

Saté kip of varken

(0)
€6,00
Saté kip of varken gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen. Bij kip en varkens saté gebruiken wij een andere boemboe. Beiden zijn lekker en geurig gekruid. Inhoud:10 stokjes kip of ..

Saté lam of rund

(0)
€6,00
Sate lam of rund gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen.Inhoud:10 stokjes lam of rund satéZoet pittige ketjap marinade  Zelf afgrillen o..

Saté spek

(0)
€6,00
Saté spek gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen.Inhoud:10 stokjes spek satéLicht zoet pittige marinade             ..

Saté Tahu (vegan)

(0)
€6,00
Vegetarische saté tahu (eiwitrijk sojaproduct) is de vega variant van een van de meest populaire Indonesische streetfood gerechten.Inhoud:10 stokjes saté tahuZoet pittige ketjap marinade  ..

Saté Tempeh (vegan)

(0)
€6,00
Overheerlijke vegan saté van tempeh (sojabonen).Inhoud:10 stokjes saté tempehZoet pittige ketjap marinade  Zelf afgrillen op de bbq ..

Saté udang

(0)
€8,50
Saté udang gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen.Inhoud:10 stokjes met koningsgarnaal satéZoet licht pittige marinadeZelf afgrillen op de bbq V..

Shaslick oosters

(0)
€7,50
Keuze uit kip of varkensvlees blokjes. Bij kip en varkens saté gebruiken wij een andere boemboe. Beiden zijn lekker en geurig gekruid. Paprika, ui, courgette, kip of varken.Inhoud:10 stokjes shas..

Sparerib Oosters

(0)
€8,50
Spareribs gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen. 5 spareribs oosters gekruidZelf afgrillen op de bbq             ..

Speklap oosters

(0)
€5,50
Speklapjes gemarineerd voor op de barbecue om zelf af te grillen. Inhoud:5 speklappen oosters gekruidZelf afgrillen op de bbq           &nb..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

Dit zeggen onze klanten.

Eddie de vries

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Alles is lekker en dus heb ik geen hoogtepunten. Heerlijk eten”

Henriette Strijker

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten voor fijne prijs! Uitstekende waarde · Creative cuisine · Heerlijk eten”

Lydie Roestenburg

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Een heerlijk nasi goreng buffet met Pepesan Ikan Makreel,Ikan bumbu bali Udang pedis en extra Sambal Goreng Basah en Sate Ayam gegeten vanavond. Een aanrader voor wie lekker wil eten!”

Anneke van der Laan

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!”

Kirsten Kuipers

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker voor herhaling vatbaar, het was erg lekker”

Jenny van der Werf

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten, professioneel en wordt keurig thuisbezorgd.”

Lucas Venema

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker aan te bevelen als je eens wat anders wilt eten. En geen zin in koken hebt. Creative cuisine · Heerlijk eten · Good for parties · Personalised menus · Uitstekende waarde”