Lekker voor erbij

Onmisbaar bij uw gerecht. Moluksbuffet Bedum
Weergave:

Atjar tjampoer salade

(0)
€3,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Geniet van de knapperige stukjes zoetzure groenten als heerlijk koud bijgerecht. Bestaat o.a. uit: In dit gerecht vindt u onder..

Bananenchips

(0)
€3,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Knapperig gebakken bananenchips. Een lekkere snack op ieder moment van de dag.Hoeveelheid:+/- 200 gram. Licht gezoet. Deze Moluks I..

Bruinebonensoep

(0)
€45,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Een heerlijke bruine bonensoepsoep met een eigen gemaakte boemboe.Hoeveelheid:10 literGeleverd:De soep wordt geleverd in een elektri..

Chilisaus sweet

(0)
€7,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Zoete chilisaus. Het smaakt geweldig bij kip, visgerechten en hartige hapjes. De chilisaus kunt u ook gebruiken als marinade of dips..

Gebakken uitjes

(0)
€3,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Gebakken uitjes van fijne, geselecteerde uitjes, die van een deeglaagje zijn voorzien en vervolgens in plantaardige olie z..

Groentesoep

(0)
€45,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Een heerlijke heldere bouillon rijk gevuld met knapperige groenten.Hoeveelheid:10 literGeleverd:De soep wordt geleverd in een elektr..

Katjang goreng

(0)
€12,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Geniet van de heerlijke smaak van katjang goreng, gebakken knoflook pinda's. Deze knapperige en hartige snack is perfect als tussen..

Kerriesoep

(0)
€45,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Een smakelijke kerriesoep. Heerlijk bij een Moluks Indonesische rijstafel.  Hoeveelheid:10 literGeleverd:De soep wordt geleverd..

Ketjap saus

(0)
€5,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Lekkere pittige ketjap saus volgens familierecept gemaakt. Heerlijk bij veel gerechten.Hoeveelheid: Ongeveer 500ml in een ..

Kippensoep

(0)
€45,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Een heerlijke heldere bouillon rijk gevuld met knapperige groenten en kip.Hoeveelheid:10 literGeleverd:De soep wordt geleverd in een..

Kroepoek bawang

(0)
€2,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Kroepoek bawang als bijgerecht of tussendoor. Het hoofdbestandsdeel is ui.Hoeveelheid: Ongeveer voor 3 a 4 personen. Verpa..

Kroepoek cassave

(0)
€2,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Kroepoek cassave als bijgerecht of tussendoor. Het is gemaakt van tapiocabloem en van de wortel van de cassaveplant.Hoeveelheid..

Kroepoek naturel

(0)
€2,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Kroepoek naturel als bijgerecht of tussendoor. Het is gemaakt van tapiocabloem en verse garnalen.Hoeveelheid: Ongeveer voor 3 a 4 pe..

Kue bidji

(0)
€14,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Geniet van de heerlijke smaak van gebakken koekjes! Deze kleine, knapperige kokoskoekjes zijn zowel zoet als hartig en worden gebak..

Macaronisoep

(0)
€45,00
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Een heerlijke heldere bouillon rijk gevuld met macaroni.Hoeveelheid:10 literGeleverd:De soep wordt geleverd in een elektrische hotpo..

Rempejeh gefrituurde pindakoek

(0)
€12,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Rempejeh is een gefrituurde hartige koek met pinda’s er in. Lekker voor bij de Moluks Indonesische rijsttafel of om gewoon zo t..

Rudjak

(0)
€2,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Rudjak is een frisse en licht zoete fruitsalade. Roedjak kent oneindig veel variaties en wordt als toetje gegeten. ..
Berwerking

Sambal goreng kentang

(0)
€17,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Gekruide, gebakken aardappelstokjes als bijgerecht bij het Moluks. Indonesisch buffet. Een tijdrovend karwei. Aardappels s..

Sambal vers gemaakt

(0)
€7,50
Traditionele voor erbij gerechten uit de Oosterse keuken in Bedum. Awas Pedis! "Pas op heet"Een Moluks Indonesische maaltijd is niet compleet zonder zelfgemaakte sambal. Deze sambal wordt volgens een..

Saté vacuüm au bain marie

(0)
€3,50
Saté is onze specialiteitEnak sekali makanan!! (Het is echt heerlijk eten) Natuurlijk kan de traditionele saté niet ontbreken. De saté wordt op een speciale saté barbecue gegaard. De saté van Mol..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 40

Dit zeggen onze klanten.

M.Altena ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Saté heerlijk mals, pindasaus verrukkelijk.”

E.Heidema ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Alles is lekker en dus heb ik geen hoogtepunten. Heerlijk eten”

Henriette Strijker ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten voor fijne prijs! Uitstekende waarde · Creative cuisine · Heerlijk eten”

Lydie Roestenburg ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Een heerlijk nasi goreng buffet met Pepesan Ikan Makreel,Ikan bumbu bali Udang pedis en extra Sambal Goreng Basah en Sate Ayam gegeten vanavond. Een aanrader voor wie lekker wil eten!”

Anneke van der Laan ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!”

Kirsten Kuipers ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker voor herhaling vatbaar, het was erg lekker”

Jenny van der Werf ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten, professioneel en wordt keurig thuisbezorgd.”

Lucas Venema ☆☆☆☆

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker aan te bevelen als je eens wat anders wilt eten. En geen zin in koken hebt. Creative cuisine · Heerlijk eten · Good for parties · Personalised menus · Uitstekende waarde”