Vegetarische hapjes


Weergave:

Loempia

(0)
€1,50
Goed gevulde loempia.De loempia is rijkelijk gevuld en ambachtelijk gemaakt met rundergehakt, groente in een zelfgemaakte flensje.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Hoeve..

Bapao

(0)
€1,50
Bapao is een gestoomd broodje met gehaktvulling. De broodjes zijn zeer luchtig, rijkelijk gevuld en lekker gekruid.Dit is zeker weten anders dan het kleffe broodje uit de supermarkt. Vegetarisch:Veget..

Borrel pasteitje

(0)
€0,75
Een lekker hartig gebakken deeghapje gevuld met wortels, doperwten, seoen met rundergehakt.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Bereiding:Diepgevroren en voo..

Lemper

(0)
€1,50
Lemper is een favoriete snack. Het is een lekker rolletje gemaakt van pandanrijst en gevuld met gekruid gehakt. Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Bereiding:Die..

Namu namu

(0)
€1,50
Namu-namu/pasteitjeEen lekker hartig gebakken deeghapje gevuld met wortels, doperwten, seoen met rundergehakt.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Bereiding:..

Risolles

(0)
€1,50
Risolles lijken een beetje op een platte loempia maar hebben een rijkelijke vulling en worden gepaneerd. Gehakt, aardappel, groenten.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogeli..

Saté Tahu (vegan)

(0)
€6,00
Vegetarische saté tahu (eiwitrijk sojaproduct) is de vega variant van een van de meest populaire Indonesische streetfood gerechten.Inhoud:10 stokjes saté tahuZoet pittige ketjap marinade  ..

Saté Tempeh (vegan)

(0)
€6,00
Overheerlijke vegan saté van tempeh (sojabonen).Inhoud:10 stokjes saté tempehZoet pittige ketjap marinade  Zelf afgrillen op de bbq ..

Vegetarisch buffet

(0)
€22,50
Vegetarisch buffet.Verrassend vegetarisch eten? Met dit Indonesisch Moluks buffet slaagt u daar zeker in. Zeer smaakvolle, vegetarische gerechten.Nasi Putih (witte rijst)Sambal goreng telor (ei in een..
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Dit zeggen onze klanten.

Eddie de vries

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Alles is lekker en dus heb ik geen hoogtepunten. Heerlijk eten”

Henriette Strijker

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten voor fijne prijs! Uitstekende waarde · Creative cuisine · Heerlijk eten”

Lydie Roestenburg

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Een heerlijk nasi goreng buffet met Pepesan Ikan Makreel,Ikan bumbu bali Udang pedis en extra Sambal Goreng Basah en Sate Ayam gegeten vanavond. Een aanrader voor wie lekker wil eten!”

Anneke van der Laan

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!”

Kirsten Kuipers

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker voor herhaling vatbaar, het was erg lekker”

Jenny van der Werf

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten, professioneel en wordt keurig thuisbezorgd.”

Lucas Venema

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker aan te bevelen als je eens wat anders wilt eten. En geen zin in koken hebt. Creative cuisine · Heerlijk eten · Good for parties · Personalised menus · Uitstekende waarde”