Onbezorgd genieten met het hele bedrijf.
Een bedrijfsfeest op de planning met werknemers of relaties? Dit is eenvoudig om te organiseren. Moluksbuffet verzorgt ambachtelijke Moluks - Indonesische buffetten van begin tot eind. Dat betekent: ambachtelijke Moluks - Indonesische buffetten, inclusief serviesgoed en geen afwas!

Alles geregeld, onbezorgd genieten.
Alles geregeld betekent dat ook écht alles geregeld is. Vraag eenvoudig een offerte aan, vermeld de voorkeuren en Moluksbuffet neemt alles uit uw handen.

De levering van het Moluksbuffet is mogelijk in Groningen, Friesland en Drenthe. Na de maaltijd kan alles vuil achtergelaten worden. Het is de service dat Moluksbuffet alle materialen en het serviesgoed reinigen. Dat bedoelen we met onbezorgd genieten! 

Catering maar er is meer.
Naast het leveren aan de consument, beleveren wij ook bedrijven met vers gepakte gerechten. Wij leveren huisgemaakte, traditionele Moluks Indonesische delicatessen, aan onder andere toko’s detailhandel, horeca, verzorg / verpleeghuis en uitvaartverzorging. Dit kan variëren van hartige en zoete hapjes tot bevoorraden van losse gerechten. Het verzorgen van een gezonde lunch bij sport (evenementen) of op het werk?. Laat dat maar aan Moluksbuffet over.

Wij vinden het leuk om met u mee te denken en samen met u tot een perfecte oplossing te komen. Al uw vragen en specifieke wensen kunt u aan ons doorgeven doormiddel van het offerteformulier of het direct contact formulier. Indien noodzakelijk maken we graag een afspraak met u op locatie.