Hartige versnaperingen

Hartige versnaperingen, bereid met passie en enthousiasme
Weergave:

Loempia

(0)
€1,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Goed gevulde loempia. De loempia is rijkelijk gevuld en amb..

Bakwan

(0)
€0,70
Ook zo'n fan van bakwan? Bakwan, oftewel, gefrituurde hartige gekruide groente snack met garnalen. Het is een traditionele snack die je in alle soorten en maten tegenkomt.Ingrediënten:WortelGarna..

Bapao

(0)
€1,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Bapao is een gestoomd broodje met kip of gehaktvulling. De broo..

Borrel panada

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Panada is een lekker hartig gebakken borrel deeghapje gevuld me..

Borrel pasteitje

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een pasteitjes is een lekker hartig gebakken deeghapje gevuld m..

Frikadel

(0)
€0,75
Gekruide aardappel/vlees balletjes.Hoeveelheid:Prijs p/stuk. Minimale afname 10.Bereiding:Vers voor u bereid. Magnetron: 700w. 10 seconden...

Garnaal staartjes

(0)
€3,95
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Garnaal staartjes zijn lekker makkelijk uit te delen op ieder f..

Lemper

(0)
€1,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Lemper is een favoriete snack. Het is een lekker rolletje ..

Mini saté spiesjes

(0)
€3,95
Enak sekali makanan!! (Het is echt heerlijk eten) Natuurlijk kan de traditionele saté niet ontbreken. De saté wordt op een speciale saté barbecue gegaard. De saté van Moluksbuffet wordt veel aand..

Namu namu

(0)
€1,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma.Namu-namu/pasteitjeEen lekker hartig gebakken deeghapje gevuld m..

Panada

(0)
€1,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een panada is een lekker hartig gebakken deeghapje gevuld met t..

Pangsit kip

(0)
€3,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Pangsit is een lekker kip hapje wat makkelijk uit te delen is o..

Risolles

(0)
€1,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Risolles lijken een beetje op een platte loempia maar hebben ee..

Saté babi of ajam

(0)
€0,60
Saté is onze specialiteitEnak sekali makanan!! (Het is echt heerlijk eten) Natuurlijk kan de traditionele saté niet ontbreken. De saté wordt op een speciale saté barbecue gegaard. De saté van Mol..

Saté vacuüm verpakt

(0)
€6,00
Saté is onze specialiteitEnak sekali makanan!! (Het is echt heerlijk eten) Natuurlijk kan de traditionele saté niet ontbreken. De saté wordt op een speciale saté barbecue gegaard. De saté van Mol..

Wraps Huisgemaakt

(0)
€3,95
It's a wrap! Heerlijke gevulde Oosterse wraps.Ontdek onze goed gevulde Oosterse wraps. Wedden dat dit een blijvertje op het menu is? Keuze uit:Wrap kipsaté. Een lekkere wrap met malse kipfilet strip..

Ketjap Balletjes

(0)
€3,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een ketjap gehaktballetje is een lekker kruidig en zoet hap..

Rempah Balletjes

(0)
€3,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een rempah gehaktballetje is een lekker kruidig en pittig h..

Saté balletjes

(0)
€3,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een saté gehaktballetje is een lekker hapje wat makkelijk u..

Teriyaki balletjes

(0)
€3,50
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een teriyaki gehaktballetje is een lekker hapje wat makkeli..
Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 20

Dit zeggen onze klanten.

Eddie de vries

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Alles is lekker en dus heb ik geen hoogtepunten. Heerlijk eten”

Henriette Strijker

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten voor fijne prijs! Uitstekende waarde · Creative cuisine · Heerlijk eten”

Lydie Roestenburg

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Een heerlijk nasi goreng buffet met Pepesan Ikan Makreel,Ikan bumbu bali Udang pedis en extra Sambal Goreng Basah en Sate Ayam gegeten vanavond. Een aanrader voor wie lekker wil eten!”

Anneke van der Laan

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!”

Kirsten Kuipers

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker voor herhaling vatbaar, het was erg lekker”

Jenny van der Werf

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten, professioneel en wordt keurig thuisbezorgd.”

Lucas Venema

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker aan te bevelen als je eens wat anders wilt eten. En geen zin in koken hebt. Creative cuisine · Heerlijk eten · Good for parties · Personalised menus · Uitstekende waarde”