Hartige versnaperingen

Hartige versnaperingen, bereid met passie en enthousiasme
Weergave:

Loempia

(0)
€1,50
Goed gevulde loempia.De loempia is rijkelijk gevuld en ambachtelijk gemaakt met rundergehakt, groente in een zelfgemaakte flensje.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Hoeve..

Bakwan

(0)
€0,70
Ook zo'n fan van bakwan?Bakwan, oftewel, gefrituurde hartige gekruide groente snack met garnalen. Het is een traditionele snack die je in alle soorten en maten tegenkomt.Ingrediënten:WortelGarnal..

Bapao

(0)
€1,50
Bapao is een gestoomd broodje met gehaktvulling. De broodjes zijn zeer luchtig, rijkelijk gevuld en lekker gekruid.Dit is zeker weten anders dan het kleffe broodje uit de supermarkt. Vegetarisch:Veget..

Borrel panada

(0)
€0,75
Een lekker hartig gebakken borrel deeghapje gevuld met tonijn.Bereiding:Diepgevroren en voorgebakken geleverd.Minimale afname: 10 Stuks frituur c.a. 3 minuten.Heeft u een allergie, een speciaal d..

Borrel pasteitje

(0)
€0,75
Een lekker hartig gebakken deeghapje gevuld met wortels, doperwten, seoen met rundergehakt.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Bereiding:Diepgevroren en voo..

Frikadel

(0)
€0,75
Gekruide aardappel/vlees balletjes.Hoeveelheid:Prijs p/stuk. Minimale afname 10.Bereiding:Vers voor u bereid. Magnetron: 700w. 10 seconden...

Lemper

(0)
€1,50
Lemper is een favoriete snack. Het is een lekker rolletje gemaakt van pandanrijst en gevuld met gekruid gehakt. Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Bereiding:Die..

Mini saté spiesjes

(0)
€2,75
Een lekker saté hapje wat makkelijk uit te delen is op ieder feestje of borrel.Hoeveelheid:Prijs p/10 stuk.Bereiding:Koel geleverd zonder saus...

Namu namu

(0)
€1,50
Namu-namu/pasteitjeEen lekker hartig gebakken deeghapje gevuld met wortels, doperwten, seoen met rundergehakt.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogelijk.Bereiding:..

Panada

(0)
€1,50
Een lekker hartig gebakken deeghapje gevuld met tonijn.Bereiding:Diepgevroren en voorgebakken geleverd.Minimale afname: 10 stuks frituur c.a. 3 minuten.Heeft u een allergie, een speciaal dieet of..

Pangsit kip

(0)
€2,75
Een lekker kip hapje wat makkelijk uit te delen is op ieder feestje of borrel.Hoeveelheid:Prijs p/10 stuk.Bereiding:Diepgevroren en voorgebakken geleverd. frituur c.a. 3 minuten.Heeft u een aller..

Risolles

(0)
€1,50
Risolles lijken een beetje op een platte loempia maar hebben een rijkelijke vulling en worden gepaneerd. Gehakt, aardappel, groenten.Vegetarisch:Vegetarisch? ... Dat is natuurlijk ook mogeli..

Saté babi of ajam

(0)
€0,60
Mals en erg lekker gekruid.  Geroosterde sate van kip of varken.  Kip is lekker met ketjapsaus in plaats van pindasaus.Bereiding:Diepgevroren geleverd.Minimale afname: 10 stuk..

Saté vacuüm verpakt

(0)
€6,00
Heerlijke gemarineerde saté om zelf af te grillen. De saté is vacuüm verpakt zodat de kwaliteit perfect blijft.Ideaal voor een BBQ, met feestjes of gewoon thuis.Maak uw keuze:1. Ongegrild gemarineerd ..
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Dit zeggen onze klanten.

Eddie de vries

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Alles is lekker en dus heb ik geen hoogtepunten. Heerlijk eten”

Henriette Strijker

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten voor fijne prijs! Uitstekende waarde · Creative cuisine · Heerlijk eten”

Lydie Roestenburg

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Een heerlijk nasi goreng buffet met Pepesan Ikan Makreel,Ikan bumbu bali Udang pedis en extra Sambal Goreng Basah en Sate Ayam gegeten vanavond. Een aanrader voor wie lekker wil eten!”

Anneke van der Laan

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!”

Kirsten Kuipers

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker voor herhaling vatbaar, het was erg lekker”

Jenny van der Werf

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten, professioneel en wordt keurig thuisbezorgd.”

Lucas Venema

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker aan te bevelen als je eens wat anders wilt eten. En geen zin in koken hebt. Creative cuisine · Heerlijk eten · Good for parties · Personalised menus · Uitstekende waarde”