Kwaliteit en eerlijke gerechten

Ambachtelijk
Met onze kritische speurtocht naar de allerlekkerste gerechten zijn we bij lokale leveranciers uitgekomen die onze verse producten aanleveren. Om de versheid te garanderen maken wij alle buffet gerechten dagvers. Zo behoud het zijn oorspronkelijke smaak en vitaminen. HACCP gecertificeerd. We registreren alle belangrijke gegevens en proberen alles meetbaar te houden. Door periodiek te controleren waarborgen wij de kwaliteit die we bieden.

Verse ingrediënten
Moluksbuffet maakt gebruik van verse en pure kwaliteitsproducten. Wij maken gebruik van eerlijke, lokale ingrediënten die zoveel mogelijk seizoensgebonden zijn.

Kwaliteitsproducten
Smaak is erg bepalend dus vinden wij het belangrijk. Deze kwaliteit heeft weliswaar een meerprijs, maar wij zijn ervan overtuigd dat onze producten deze meer dan rechtvaardigen.

Milieubewust
Samen dienen we voorzichtig om te gaan met onze natuur, ook Moluksbuffet is zich daar bewust van. Zoals afval, energie, schoonmaak en catering.

HACCP certificering 
Wij hebben een goed ingerichte keuken om de catering activiteiten te kunnen bewerkstelligen. Moluksbuffet is geschoold op het gebied van HACCP en voedselveiligheid. Wij vinden het belangrijk dit elke 3 jaar op nieuw te toetsen.


Certificaatnummers: HACCP/10802 - 10801 te Den Haag.