Borrelhapjes


Weergave:

Belanda koude hapjes

(0)
€27,50
50 wisselende hapjes. Voor ieder wat wils op deze hapjesschaal. Van elk hapje zult u ongeveer 6 stukjes vinden. De Hapjesschaal bestaat uit de volgende hapjes. • gevulde eieren • mini Satéstokj..

Borrel panada

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Panada is een lekker hartig gebakken borrel deeghapje gevuld me..

Borrel pasteitje

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een pasteitjes is een lekker hartig gebakken deeghapje gevuld m..

Mini saté spiesjes

(0)
€2,75
Enak sekali makanan!! (Het is echt heerlijk eten) Natuurlijk kan de traditionele saté niet ontbreken. De saté wordt op een speciale saté barbecue gegaard. De saté van Moluksbuffet wordt veel aand..

Pangsit kip

(0)
€2,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Pangsit is een lekker kip hapje wat makkelijk uit te delen is o..

Saté pot - all-inclusive

(1)
€7,50
Enak sekali makanan!! (Het is echt heerlijk eten) Natuurlijk kan de traditionele saté niet ontbreken. De saté wordt op een speciale saté barbecue gegaard. De saté van Moluksbuffet wordt veel aandacht ..

Ketjap Balletjes

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een ketjap gehaktballetje is een lekker kruidig en zoet hap..

Rempah Balletjes

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een rempah gehaktballetje is een lekker kruidig en pittig h..

Saté balletjes

(0)
€0,75
Moluks Indonesische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma. Een saté gehaktballetje is een lekker hapje wat makkelijk u..
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Dit zeggen onze klanten.

Eddie de vries

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Alles is lekker en dus heb ik geen hoogtepunten. Heerlijk eten”

Henriette Strijker

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten voor fijne prijs! Uitstekende waarde · Creative cuisine · Heerlijk eten”

Lydie Roestenburg

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Een heerlijk nasi goreng buffet met Pepesan Ikan Makreel,Ikan bumbu bali Udang pedis en extra Sambal Goreng Basah en Sate Ayam gegeten vanavond. Een aanrader voor wie lekker wil eten!”

Anneke van der Laan

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!”

Kirsten Kuipers

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker voor herhaling vatbaar, het was erg lekker”

Jenny van der Werf

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Heerlijk eten, professioneel en wordt keurig thuisbezorgd.”

Lucas Venema

Raadt Moluksbuffet Bedum aan.
“Zeker aan te bevelen als je eens wat anders wilt eten. En geen zin in koken hebt. Creative cuisine · Heerlijk eten · Good for parties · Personalised menus · Uitstekende waarde”